For gulerøtter er det virkelig IKKE størrelsen det kommer an på, og de små smaker også knallgodt. Jeg tok opp resten i går. Heldigvis har vi en matkjeller på Godset med et gammeldags "spisskammersskap" med netting som beskytter for mus. Der er det flotte lagringsforhold for grønnsaker.
I år har vi hatt to typer gresskar; en type som skal gi oss hjemmelagede Halloweenlykter og en type som gir oss mat. Sistnevnte er "spaghettigresskar". Da koker man hele gresskaret i 15 minutter, deles det i to og skraper ut massen som visstnok skal se ut som spaghetti laget av gresskar og smake kjempegodt. Tøft! Gleder oss til å prøve. Men først et aldri så lite "familiefoto" på benken.
De andre to får foreløpig være. Skjønt jeg har mine tvil og tror at frosten tar dem før de blir oransje...(?)
Jeg passer også på å klippe inn resten av sommerens blomster. Det er fortsatt mange nydelige solsikker...
...uendelige mengder blomkarse....
... samt noen få epler på det nyeste epletreet i hagen.
God innhøsting!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar